Over Willem Blom

Meer dan 25 jaar werkzaam in sales en marketing functies. Ondernemend, een goed commercieel manager, die winst- en omzetgroei altijd paart aan creativiteit en succesvolle new business development. Herhaaldelijk bewezen succesvol in omzetgroei en het behalen van zijn targets.Bepaalt in hoge mate de eigen weersomstandigheden en is te typeren als: dynamisch, inspirerend, energiek, prettig in de omgang, betrouwbaar, verbindend en stevig. Denken èn doen zijn hierbij uitgangspunten. Gevoel voor en ervaring met relatiemanagement en klantenbejegening. Gedreven om kwaliteitszorg te garanderen volgens de overeengekomen normen, resultaatgericht, grote persoonlijke kracht om effectieve werkrelaties met collega's, leidinggevenden, managers en directieleden te handhaven binnen de geldende afdelingsgrenzen door middel van mondelinge en schriftelijke communicatie.

Directe ervaring in nationale en internationale marketing en salesmanagement en veel ervaring opgebouwd in business to business als B2C. Gewend om te werken binnen verschillende culturen; ervaring binnen Duitse, Franse, Spaanse, Belgische en uiteraard Nederlandse business culturen. Spreekt de belangrijkste Europeese talen. Achtergrond: Hotelschool. Creeër, Durf, Verbind, Deel en Herhaal, zijn bronnen voor duurzame verandering en vooruitgang naar maatschappelijk actief ondernemen die ik met plezier en passie deel.

Specialties: Sr. Professional die gewend is zowel op directieniveau te opereren in een nationale en internationale omgeving alsook “ down tot earth” in het behandelen van individuele zaken..
Competenties, Snel thuis in nieuwe omgeving, Persoonlijk, Expert, Onderhoudt relaties en netwerken om doelstellingen te realiseren, Overtuigingskracht, Samenwerking, Gedrevenheid.
Talen Kennis: Spaans en Frans communicatief goed, Engels en Duits goed in woord en geschrift.